El vídeo més nou...

Nous “aires” a l’Ajuntament (I)

S’han constituït els nous ajuntaments, i, en alguns, hi podem trobar “nous” aires…

 

Càmera, llums i acció!

Publicat diumenge, 14 juny 2009

El Terrat

El Terrat

Dissabte el rodatge de una part de la careta del PdB va ser tot un èxit, el rodatge va començar a les 20:15h. i es va allargar durant 2 hores on, encara que hi vam pencar força, vam poguer-ho compaginar amb una mica de ballaruga i de aixecament de colzes.

Aquest enregistrament no hauria pogut ser possible sense la col•laboració de Carla Bou en la producció i la cessió del terrat, Laura Pedro a la fotografia i l’enregistrament, amb l’ajut de Davinia Velazquez. I evidentment, sense la participació i la paciència de tots aquells que van volguer celebrar amb nosaltres, la berbena de Sant Joan uns dies abans del que toca: Andrea, Àlex, Edgar, Marrota, María, Xavi, Cris, José, Stefi, Rubén…

Podeu veure les fotografies, aquí.

Afegeix el teu comentari

+1+2+3+4+5 (Sense valoració)
Loading ... Loading ...
Compartir a Facebook