El vídeo més nou...

Nous “aires” a l’Ajuntament (I)

S’han constituït els nous ajuntaments, i, en alguns, hi podem trobar “nous” aires…

 

El programa va sobre rodes

Publicat dimarts , 18 agost 2009

SegwaySTP MaresmeAvui hem enllestit la careta, en aquesta segona jornada de gravació hem contat amb la col•laboració de l’empresa SegwaySTP Maresme que ens ha proporcionat un Segway, un mitjà de transport elèctric de dues rodes amb un revolucionari sistema de estabilització dinàmica.

Des de Política de Berbena us convidem a provar l’experiència de conduir aquest senzill aparell, tot donant una volta pel centre com pel passeig marítim, contacteu amb SegwaySTP Maresme a www.segwaystp.cat o info@segwaystp.cat

Afegeix el teu comentari

+1+2+3+4+5 (Sense valoració)
Loading ... Loading ...
Compartir a Facebook