El vídeo més nou...

Nous “aires” a l’Ajuntament (I)

S’han constituït els nous ajuntaments, i, en alguns, hi podem trobar “nous” aires…

 

Mataronins, ja som aquí!

Publicat dimecres, 2 setembre 2009

Després de un mes intens de post-producció, ja teniu tots els continguts del primer “Política de Berbena” a la web.

A politicadeberbena.com, podreu veure: les“Capgrossades” de la Quiteria Guirao, “L’Animació Cutre” d’en Joan Mora i la d’en Joan Antoni Barón, el “Moment Musical” interpretat per Antoni Soy, imatges en exclusiva del trasllat de Can Fabregas abans de que aquest es produeixi al “Versió Política”, a més a més dels reportatges: “Document d’Investigació” on vam entrevistar a la gent que s’hi cola a l’estació de Renfe, en Barragán ens trobarà la solució a la crisis a “Barragán, analista econòmic”, el reportatge on vam convidar als polítics a participar al programa i finalment una enquesta per esbrinar si  els mataronins coneixen als regidors de l’Ajuntament de Mataró.

Afegeix el teu comentari

+1+2+3+4+5 (Sense valoració)
Loading ... Loading ...
Compartir a Facebook