Crisi Cultural (I): En Nona

Convidem a Pere Cardona, fill de Josep Cardona “Nona” per fer-nos partícips de les seves desavinences amb l’IMAC a l’hora d’organitzar un acte de homenatge al seu pare amb motiu de l’aniversari de la seva desaparició.

 

Crisi Cultural (I): En Nona

Publicat dilluns, 7 març 2011

Encara que és una reivindicació que Pere ja considera perduda, nosaltres no hem cregut oportú deixar-la en l’oblit, és per això que el convidem a fer-nos partícips de les seves desavinences amb l’IMAC (Institut Municipal d’Acció Cultural) a l’hora d’organitzar un acte de homenatge al seu pare amb motiu de l’aniversari de la seva desaparició.
Josep Cardona, o més conegut per “Nona”, el pare de Pere, va ser un artesà ninotaire molt reconegut per omplir d’il·lusió i alegria a molt mataronins en el seu taller al carrer Sant Benet de Mataró.
Va treballar per a companyies de teatre, colles, televisió … són moltes les obres seves que podem trobar a tot Catalunya, i potser, Mataró, li deu un homenatge.

Afegeix el teu comentari

+1+2+3+4+5 15 punts.
Loading ... Loading ...
Compartir a Facebook