Crisi Cultural (II): El Cinema

Parlem amb Jacint Fornols dels cinemes a Mataró i dels inconvenients per a dur a terme la trentena edició de la Mostra de Cinema.

 

Crisi Cultural (II): El Cinema

Publicat dilluns, 14 març 2011

Mataró ha passat a ser una ciutat amb amb cinc cinemes Iluro, Mataró, Núria, Foment i Monumental, a només tenir l’oferta pública del Monumental, la programació setmanal del Foment i uns cinemes a un centre comercial de les afores de la ciutat.
És més, la seva programació d’oferta pública va perillar, i un esdeveniment com la Mostra de Cinema, que arribava a la seva trentena edició també va arribar a veure les orelles del llop, pero finalment l’IMAC va recular hi la va dur a terme.
Parlem amb tot plegat amb Jacint Fornols, crític cinematogràfic, director del programa “Última Sessió” de Televisió de Mataró i membre de la Comissió de Cinema, entitat organitzadora de la Mostra. Ho fem davant d’un indret molt emblemàtic de la ciutat.

Afegeix el teu comentari

+1+2+3+4+5 9 punts.
Loading ... Loading ...
Compartir a Facebook