El vídeo més nou...

Nous “aires” a l’Ajuntament (I)

S’han constituït els nous ajuntaments, i, en alguns, hi podem trobar “nous” aires…

 

Passatgers al tren!!!!

Publicat dissabte, 30 maig 2009

L'Estació de Mataró

L'Estació de Mataró

Sou encara dels pobres honrats que compreu i valideu correctament els vostre bitllet de tren? No esteu farts de veure gent que salta tanques o es cola a les barreres validadores per estalviar-se, potser, només tres euros? Segur que, fins i tot en Miquel Biada, es remou a la seva tomba cada vegada que algú no paga el seu bitllet. Doncs abans de fer deduccions errònies, o potser no tan errònies, del perquè de l’existència de polissons, no deixeu d’estar a l’aguait d’un vídeo que penjarem en breu, l’hem gravat avui mateix:
Hem anat a l’Estació de Mataró, dividits en dos grups, un primer, format per Davinia i el seu novio, en funcions de guardaespatlles, a la vorera de davant del Consell Comarcal: ella enregistraria un pla general per captar qualsevol acció fora del plano de la càmera d’en Marc, que es trobava amb un servidor al peu del canó, a dos passes de la tanca exterior per on la gent salta, per pillar-los “in-fraganti”. Alguns ens han donat, de forma molt educada, la possibilitat d’anar-nos a no se quin lloc… d’altres, molt més educats, ens han explicat el perquè del seu comportament. Un document d’investigació, potser no gaire fidedigne a la realitat, però que no deixa de ser un document d’investigació… Ben aviat a Política de Berbena.

Afegeix el teu comentari

+1+2+3+4+5 (Sense valoració)
Loading ... Loading ...
Compartir a Facebook